ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

افزایش ساعات تدریس معلمان مدارس غیردولتی

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و پرورشی در مدارس غیر دولتی گفت: مصوبه ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان در مدارس غیر دولتی باید اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 08
کد خبر: ۲۷۷۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد محمودزاده در بیست و یکمین گردهمایی شورای هماهنگی موسسان مدارس غیر دولتی کشور با تبریک ایام گرامیداشت هفته مقام معلم، دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) افزود: خوشحالم امروز در جمع کسانی هستم که تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین از دغدغه های جدی آنهاست لذا بر تلاش های ارزنده شما در پیشبرد رویکردهای دولت چهاردهم و سیاست های دستگاه آموزش و پرورش کشور ارج می نهم.

وی طرح انتخاب معلمان نمونه کشوری مدارس غیر دولتی را برای اولین بار بسیار قابل اهمیت دانست و افزود: ایجاد امید، نشاط و انگیزه در معلمان مدارس غیر دولتی از مهمترین اهداف این برنامه بود که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد.

وی با تاکید بر اهمیت تعلیم و تربیت دانش آموزان به عنوان سرمایه های اصلی و آینده سازان کشور گفت: تربیت نیروی انسانی ماهر، خلاق، متعهد و وظیفه شناس چیزی است که آینده هر کشوری را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

محمود زاده با اشاره به اینکه امروز مدارس و مراکز غیر دولتی در چارچوب سیاست های نظام تعلیم و تربیت کشور و حکمرانی دولت، مشغول به فعالیت و کمک به دستگاه آموزش و پرورش کشور هستند، تصریح کرد: موسسین مدارس و مراکز غیر دولتی امروز از جایگاه بسیار ویژه ای برخوردارند چرا که تربیت مطلوب بخشی از نیروی انسانی کشور که سرمایه اصلی هر جامعه ای است را بر عهده دارند و در این مسیر نباید از هیچ تلاشی دریغ کرد.

رییس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه کیفیت بخشی به برنامه های آموزشی و پرورشی باید مورد توجه جدی مدارس و مراکز غیر دولتی قرار گیرد، گفت: همه ما در قبال مسئولیتی که بر عهده گرفته ایم، باید پاسخگو باشیم و امروز ارتقای سطح کیفی آموزش ها و فعالیت های پرورشی در مدارس و مراکز غیر دولتی که از مطالبات جدی شخص رییس جمهور است نیز باید آن را با اهتمام ویژه دنبال کنیم.

محمودزاده ارتقای کیفیت آموزش و پرورش در بخش های مختلف مدرسه، کلاس درس، تجهیزات، دانش افزایی معلمان و فن آوری های نوین را از رویکردهای جدی سازمان در مدارس غیر دولتی دانست و افزود: اجرای ۳۰ ساعته شدن ساعت تدریس معلمان مدارس غیر دولتی از مطالبات جدی ما از موسسین مدارس غیر دولتی است و بخشی از افزایش شهریه مدارس غیر دولتی در همین راستا صورت گرفته است.

وی با تاکید بر کاهش تخلفات و نظارت مستمر بر مدارس غیر دولتی، یادآور شد: مدارسی که کیفیت فعالیت های آموزشی و پرورشی خود را ارتقاء ندهند قطعا در میزان شهریه آنها موثر خواهد بود، شرط ماندگاری در این حوزه ارائه خدمات خوب و قابل قبول به مردم است.

وی تحول ، عدالت آموزشی و تغییر روش ها را از سیاست های اصلی دولت چهاردهم در نظام تعلیم و تربیت کشور دانست و افزود: حضور پررنگ و پرتعداد رییس‌جمهور در جلسات آموزش و پرورش در تاریخ بی سابقه بوده است که آن را باید به فال نیک گرفت و این رویکرد و عزم قوی برای حل و بهبود مسائل مربوط به آموزش و پرورش اگر در دیگر مسئولان تسری یابد، اتفاقات بسیار بزرگی رخ خواهد داد.

محمود زاده با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ هزار مدرسه و مرکز غیر دولتی در کشور مشغول به فعالیت هستند گفت: شهریه هر مدرسه و هر مرکز متناسب با شاخص ها و آیتم های مورد نظر متفاوت است و به هیچ وجه افزایش درصدی شهریه را به صورت یکنواخت اعمال نخواهیم کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار